Flatcoated

Alla inlägg under juli 2009

Av Erica - 16 juli 2009 12:57

 


Akta dig! Jag kan bita dig med ALLA mina sex tänder. Favoritställen att bitas på är mammas axel och pappas ben.



























Av Erica - 15 juli 2009 12:44

Ett stort sommarnöje för många är att fara på auktion! Jag och Andreas har bett min mamma om att säga till när det är någon auktion då de flesta annonseras via VK och den tidningen har vi inte.


Denna dag var det auktion efter två dödsbon i Norrfors på logen. Dock var det inte världens bästa auktion för det första auktionsförrättaren var segare än sirap så allt tog en evenerlig tid, det andra var att det minsta budet var 50 kr och jag kan säga att det fanns mycket dynga där som INGEN vill ge 50 kr för och det kombinerat med SEG auktionsförrättare=lång auktion.


Min mamma dvs Isaks mormor var med och gjorde en strålande insats med att roa liten Isak som på slutet var ganska less. Inköp gjordes förstås, en mjölkkanna á 50 kr och en blomlåda som är målad som en and till Uppfödartanten (den kom dock fram först efter att jag hade begärt att få fram den för då var vi less).



Mormor lyckades med konststycket att få Isak att somna i vagnen, naturligtivs hade vi glömt regnskydd och insektskydd hemma så man tar vad man har, baksidan av picknikfilten blev ett kombinerat regn- och insektsskydd!


 

Mest pinsamma, tja kanske jag som bjöd 100 kr för en bulldog modell STOR av Lisa Larsson... den slutade på typ 1800kr.


 


 I början var det mycket folk, men då himlen var full i regnmoln utbudet av varor ganska dåligt droppade det av folk mest hela tiden så på slutet var det inte alls särskilt mycket folk kvar.



Åskan låg i luften och det mullrade mest hela tiden och himlen var FULL av mörka, mörka moln MEN vi klarade oss med endast en kort, kort åskskur alla molnen drog förbi på sidan tack och lov.



En stol är ett måste på auktioner, notera min finna mjölkuppsamlare!


Av Erica - 14 juli 2009 12:30

En god vän till mig fick ju barn i slutet på maj så idag passade vi på att gå på en barnvagnspromenad, hennes pojk som nu är ca 7 veckor och min stora gosse på snart ett år!


Vi gick runt i lite affärer innan vi tog strandpromenaden mot båthamnen, det är så fint att gå längs älven och det är tur den finns för de som bor mitt i stan, det är en riktig oas i mitt tycke!


En av affärerna vi gick in i var "Sagolika Ting" oj vad mycket fint det fanns där! Jag har ju två presentkort som Isak fick förra året och tänkte att jag skulle hitta något till hans rum som nu är i stort sett klart. Gick runt och tittade och än en gång fastnade jag för en STOR Barabapappa... den är inte billig men när tom men mjuka djur-ratande pojke tyckte om den kunde mamma inte låta bli. Två presentkort+270kr senare gick vi ut därifrån med en jättestor BLÅ barbapappa som är i en typ saccosäcks liknade figur. Man kan bara inte låta bli att ta och krama den. :)



Efter promenaden gick vi till Rådhusparken och köpte fika på Station - mysigt isak gillar att fika där då man kan krypa omkring och så finns det MASSOR av människor att titta på!



Kolla mamma! Den här lilla plutten är ju en människa! Inte har jag varit så där liten någon gång va?



 Två söta små pojkar!


Det är enkelt att städa ihop när man har så här bra hjälpreda med sig!

Av Erica - 9 juli 2009 14:29

Ja! De ringde från Cyberphoto vår kamera är lagad och det var en överraskning då det tog över en månad förra gången.


Tur då jag har massor jag vill fota här framöver!


Isak som går, Isaks födelsedag, Isaks nya rum som har fått en vägg med tapeter och lite av hundträningen förstås!

Av Erica - 8 juli 2009 14:40

Tack och lov har regnet sluta vräka ner! Hundarna som inte fått någon ordentlig långpromenad på två dagar var minst sagt lyckliga när jag packade in dem i bilen och for ut till Bussjö för att gå den vanliga rundan.


Ännu lyckligare var de när de insåg att halva sträckan som i vanliga fall är en stig nu var en bäck!!! Tänk att få vara flat och att få springa i  2-3 dm djupt vatten så det skvätter så där härligt?


Mindre roligt för en matte som har gympadojor och helst inte vill bli blöt.


Det var alltså mer vatten runt berget än när det smälter snö, bäcken som nu gick på nersidan av berget forsade fram och gjorde tom små vattenfall här och där.


Saknade verkligen min kamera.

Av Erica - 7 juli 2009 14:33

Spöregn hela dagen lockade inte direkt till motion utomhus... man är ganska tacksam att man bor i hus när det är sådana här dagar.


Hundarna fick inte någon som helst motion utan det var ut - kissa - gör nummer 2 IN nu innan ni är alltför blöta.


Men jag passade på att göra något jag inte gjort på ett tag, (flera månader för att vara exakt) jag for och utnyttjade mitt gymkort! 30 minuter stepexpress och 30 minuter core.


stepen gick väl bra, lite dålig kondis men att hänga med var inga problem så där sitter väl "takterna" kvar.


MEN core utan magmuskler är ingen barnlek precis... jag kunde göra typ hälften av magövningarna och balansövningarna var inte direkt balanserade. Ryggmusklerna satt väl där de skulle och där var man med.


mitt ny EA-Active är bra men just magen är inte med alls så det är nog bra att göra något åt magen också.

Av Erica - 6 juli 2009 22:28

Naturligtvis - när vi har kameran på lagning så väljer Isak att börja prova gå.


Idag har Isak tagit några steg själv efter att ha blivit uppbusad av pappa och nerställd på golvet så tog han ett par famlande steg framåt!


Sen har han lärt sig att gå med hälen i backen och att man håller han i handen så snart är det slut med att kalla honom mammas babypojke han fyller ju ett år och kan snart gå.

Av Erica - 6 juli 2009 12:47

Tränat med tjejerna på ön - Error var helt okej. Två platsliggningar som var ok (med viss störning), tränade uthoppet på apellklassen hopp-sitt-hopp och budföring med Lina.


Han har börjat greppa att marsch FRÅN mottagaren betyder spring tillbaka MEN han vill inte alls lämna min sida för att gå till mottagaren på marsch så där har vi mer att nöta men jag tror vi kom på lite angreppsvinklar på problemet när vi tränade. Korta avstånd och mera hjälp!


Lite stå-träning och sen var vi klara. Blir ett pass till ikväll med bruksförarkursens träningsgrupp.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards